Resultaten voor taxibus

 
taxibus
Stib.be.
TAXI/BUS ODDA AS.
ODDA SKJEGGEDAL ODDA. Limited number off seats, pleace preorder online see photo off bus stops under booking buttons. X ROUTE 5.20 FROM 15. SEPTEMBER Please preorder online. Wednesday, Thursdag, Friday, Saturday, Sunday. Performed by publicly approved license company: TAXI/BUS ODDA.
Shared Taxibus Village de Senneville.
TRAM passes for the appropriate fare zone can be used and customers are invited to validate their fare card at the train station. TRAIN fare cards monthly, unit or tickets cannot be used to pay for a shared taxibus ride.
Chauffeur taxibus rijdt benzinepomp aan tankstation E17 stuk Kruibeke Gazet van Antwerpen.
Maak van Kruibeke jouw startgemeente! Chauffeur taxibus rijdt benzinepomp aan tankstation E17 stuk. 23/05/2017 om 1321: door Bert Foubert. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Kruibeke Een chauffeur van een taxibus heeft zaterdagnacht een benzinepomp kapotgereden van het Texaco-tankstation langs de E17 in Kruibeke.
Woudsend/V Kindertaxi Shockschade arrest.
Het vijfjarige dochtertje van een vrouw wordt, terwijl zij op het woonerf op haar fietsje rijdt, door een achteruitrijdende taxibus aangereden. Een van de achterwielen van de taxibus is over het hoofd van het dochtertje gereden, hierdoor raakte de schedel beschadigd en kwam de inhoud van de schedel naast het hoofdje op de weg te liggen.
Man 26 uit Ekeren komt om bij aanrijding met taxibusje op Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Een 26-jarige man uit Ekeren is zaterdagochtend rond 6 uur omgekomen bij een aanrijding met een taxibusje op de Frankrijklei in Antwerpen. Vermoedelijk zou het slachtoffer al op de grond gelegen hebben, en heeft de taxi de man niet kunnen ontwijken.
Taxibus van Jacobs Travel Valkenburg.
Vraag vrijblijvend een prijs aan Prijs aanvragen. Dagtochten voor groepen. Wie zijn wij? Selecteer een pagina. Tourist, Comfort Royal class mogelijk. 8 zitplaatsen Climate Control. Bel nu met ons! Euro 5 6 milieuvriendelijk. Behoefte aan ander vervoer van Jacobs Travel?
Taxibus voor groepsvervoer in Amsterdam Staxi, the fixed price taxi.
Voor het vervoer van groepen kun je gebruik maken van een taxibus. In een taxibus kun je reizen met een groep van maximaal 8 personen, afhankelijk van de indeling van het voertuig. Ben je met meer dan 8 personen, dan kun je gebruik maken van meerdere taxis.
Bus, Metro, Tram, Taxibus Handy.Brussels Brussel voor allen Handy.Brussels Brussel voor allen!
De personen met een handicap voor wie het onmogelijk is zich te verplaatsen met het openbaar vervoer kunnen, in functie van het erkenningsniveau van hun handicap gebruik maken van de deur-tot-deur vervoerdienst aangeboden door de dienst Taxibus van de MIVB.
taxibus English translation Linguee.
bus moet je vantevoren kaartjes kopen, maar zodra je iets ziet wat op een bus lijkt spring je erin, ook al is het e e n taxibus w a nt je weet nooit of er nog een gewone bus komt.

Contacteer ons